Prof Kaya Gürsel Ortaokulu

Vizyon: PROF. KAYA GÜRSEL ORTAOKULU OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ VİZYON; - Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. - İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten nitelikli bireyler yetiştirmek.

Misyon: PROF. KAYA GÜRSEL ORTAOKULU OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ MİSYON; - Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen, - Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. - Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır. - Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmektir.

Başarılar: TEKNOFEST 2022 (GRUP %99- YÜZDE 99) İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ KATEGORİSİ- YARI FİNALİST-RİZE

Saatler: Başlama:8.50 Bitiş:15.00 Eba Kurs 15.00-16.30
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: 2 adet öğrenci servisi 1 adet özel eğitim sınıfı servisimiz mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: adrese dayalı eğitim sistemi ile kayıt yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun 1 adet kapalı spor salonu mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 PROJELERİ, TEKNOFEST 2022, eTWİNNİNG PROJELERİ
Proje Çalışmaları: eTwinning (Genç ve Dinamik Medya Okuryazarları -- Monumental Travellers)

Telefon - 0212 427 5622

WEB - https://profkayagurselook.meb.k12.tr

Adres - KARADOLAP MAH. ABUHAYAT CAD. PROF KAYA GÜRSEL ORTAOKULU BLOK NO 2/1 EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Karadolap Mah. Abu Hayat Cd. No:2 Alibeyköy/Eyüp/İstanbul

Ulaşım Okulumuz Alibeyköy semtinde olup Binevler son durağının önünde yer almaktadır.Vialand alışveriş merkezi 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.İETT Otobüsleri 47E-47L-49K-39K okulumuzun önünden kalkmaktadır.İmar Blokları-Aksaray minibüsleri okulumuza 1 dakikalık yürüme mesafesinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eyüp İlçe Merkezine 4 kilometre mesafededir.